>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

В авіакатастрофі в Донецькій області загинули фанати "Ньюкаслу"

Фани летіли до Нової Зеландії підтримати свою команду в товариському турнірі

В авіакатастрофі в Донецькій області загинули фанати "Ньюкаслу"
Фото: EPA/UPG

На борту літака Boeing 777, який у четвер розбився в Донецькій області, перебували два фани "Ньюкаслу". Англійський клуб на своєму сайті виступив з офіційною заявою, в якій сказано:

"Ми з величезним сумом сприйняли трагічну звістку з України. Вчора в авіакатастрофі загинули Джон Алдер і Ліам Суїні - одні з найвідданіших уболівальників нашого клубу. Вони були на борту літака Малазійських авіаліній, який у четвер зазнав катастрофи на Україні.

Джон і Ліам прямували до Нової Зеландії, щоб підтримати "Ньюкасл" у товариському турнірі, який відбудеться наступного тижня.

Джона і Ліама добре знають футболісти, працівники і фанати нашого клубу. Вони відвідували матчі не тільки за участю першої команди, але й за участю резервного складу. Вони ходили на ігри юнаків з академії.

Джон все життя вболівав за "Ньюкасл", він ходив на трибуни майже 50 років, не пропустивши жодного матчу...

Ліам був стюардом в автобусах, на яких фанати їздять на виїзні матчі", - йдеться в заяві "Ньюкасла".

Нагадаємо, що Boeing 777 "Малайзійських авіаліній", що здійснював рейс за маршрутом Амстердам - Куала-Лумпур, збитли вчора на території України в районі населеного пункту Грабове в Донецькій області. Внаслідок авіакатастрофи загинули всі 298 осіб, що перебували на борту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram