>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ротань: у "Дніпрі" і Росії не гратиму

Дніпропетровським футболістам не платять преміальних

Ротань: у "Дніпрі" і Росії не гратиму
Фото: sport.segodnya.ua

Руслан Ротань покинув "Дніпро", але в Росії півзахисник збірної України теж не гратиме. Від контракту з казанським "Рубіном" футболіст відмовився. Зараз агент Ротаня Шандор Варга шукає досвідченому півзахисникові нове місце роботи. У "Дніпро" Руслан не планує повертатися - клуб уже два сезони не виплачує своїм футболістам преміальних. Ротань так прокоментував останні події:

"І хочу заспокоїти громадськість: я не підписував контракту з "Рубіном". З керівництвом і головним тренером казанської команди я поговорив і вдячний їм за розуміння - за нинішньої ситуації в житті наших країн мій перехід виглядає недоречним.

Я не підписував контракту з "Рубіном", але вже був звинувачений у тому, чого не зробив. Рвачем ніколи не був і зрадником Батьківщини також. Сподіваюся, тепер це зрозуміло.

Майбутнє? Чесно кажучи - поки що не знаю. Зараз я безробітний. Будемо разом із Шандором Варгою, з яким мене, до слова, в Інтернеті вже встигли посварити, шукати нове місце роботи. Рішення я ухвалюю самостійно, а агентові плачу, якщо задоволений його роботою - такі умови оплати праці, до речі, поставив сам Шандор.

"Дніпро"? Єдина умова, яку я озвучив під час підписання нового контракту з "Дніпром", - виплата преміальних усій команді. Нам заборгували за два сезони непоганого виступу в Лізі Європи, плюс за весь останній чемпіонат України, де ми вирішили глобальну задачу виходу в ЛЧ. Ми чекали. І могли ще почекати, але хотіли конкретики. А нам обіцяли - завтра, післязавтра, в понеділок, у середу і так далі до нескінченності. Ситуація поступово загострювалася. Мені як капітанові потрібно було відповідати перед колективом. Але задля інтересів "Дніпра" я ніколи не говорив у пресі про внутрішні справи клубу. Ця інформація потрапила в пресу до цього інтерв'ю.

"Дніпро" - це дійсно рідна команда. Я був радий перебувати в колективі, хочу сказати велике спасибі всім, з ким працював, хто за нас уболівав. Моє серце буде з "Дніпром". Але обставини склалися так, що наші шляхи з ним зараз розходяться".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram