>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Екс-нападник "Карпат": відмовився від грошей, щоб покинути цю божевільню

Скоро футболісти оминатимуть Львів десятою дорогою

Екс-нападник "Карпат": відмовився від грошей, щоб покинути цю божевільню
Игорь Дедышин
Фото: www.sport-express.ua

«Карпати» знову опинилися в центрі скандалу. Денис Васін, який минулого сезону грав за львів'ян, заявив, що мусив покинути команду. При цьому 25-річному нападникові довелося «забути» про борг «Карпат» - інакше не отримав би статусу вільного агента.

«Йовичевич викликав мене, а також іще двох гравців і сказав, що не розраховує на нас. Я вирішив попросити керівництво розірвати контракт. Це спільне рішення, моє зокрема. Що далі? Маю кілька варіантів, але про них ще сказати не можу. Скажу тільки, що варіанти з України.

Хочу передати привіт Дедишину (гендиректор «Карпат») і подякувати, що розрахувалися. Є побажання, щоб футболісти остерігалися ФК «Карпати», оскільки він не завжди повністю розраховується за контрактом. Клуб мав переді мною заборгованість у три зарплати і преміальні, а мені із цього всього віддали тільки п'ять тисяч доларів. Нічого не пообіцяли взагалі. Сказали, що Дедишин утік зі свого робочого місця. Оскільки я хотів отримати статус вільного агента, щоб шукати нову команду, адже чемпіонат уже починається, то погодився підписати папери, щоб швидше покинути цю божевільню", - цитує Васіна MatchDay.

Нагадаємо, раніше з такими проблемами зіткнулися ще кілька колишніх футболістів «Карпат»: Ткачук, Борха, Кузнєцов, Гудима, Лукас.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram