>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: "Динамо" Блохіну не заборгувало жодного цента

Олегу Володимировичу варто пройти курси математики

 Суркіс: "Динамо" Блохіну не заборгувало жодного цента
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" нічого не винне Олегу Блохіну. Про це після матчу з "Ворсклою" повідомив президент клубу Ігор Суркіс:

"Блохін? Є чітко прописаний контракт. Результат говорить сам за себе. Блохін вирішив вибрати такий шлях, ну що ж, пройдемо його, і зайвий раз Олег Володимирович опиниться у ситуації, яка підтвердить, що йому не потрібно було цього робити. Я запевняю вас, футбольний клуб "Динамо" відповідно до того, як прописаний контракт, не заборгував йому ні єдиного цента.

Непотрапляння до Ліги чемпіонів у другому сезоні - також автоматичне звільнення. Після гри з "Шахтарем", хочу підкреслити, я попросив його подати прохання про відставку. Він, напевно, довго думав, поки йшов від роздягальні на прес-конференцію і на емоціях сказав, що я його відсторонив. Але навіть якби Олег Володимирович весь свій "геній" застосував на тренерському містку, і "Динамо" виграло б інші ігри, то клуб зайняв би 3 місце. Адже ми не можемо впливати на ті ігри, які проводять наші суперники. З таким результатом очікує автоматичне звільнення, тому що команда не потрапила в зону Ліги чемпіонів. Якщо Олег Володимирович не вміє рахувати, то йому потрібно пройти курси математики, хоча б початкових класів".

Нагадаємо, минулого тижня представники Олега Блохіна подали скаргу на "Динамо" до ФФУ: клуб, звільнивши тренера навесні, досі не заплатив компенсацію. Олег Володимирович, за неофіційною інформацією, вимагає від Суркіса 3,6 млн євро.

Зазначимо, що Блохін півтора роки керував "Динамо". За цей час кияни оновили силу-силенну власних антирекордів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram