>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українці принесли перемогу "Шахтарю" в Полтаві

Гладкий і далі забиває

Українці принесли перемогу "Шахтарю" в Полтаві
Фото: ФК "Шахтер"

Донецький "Шахтар" у матчі-відкритті другого туру здобув важку перемогу в Полтаві. "Ворскла" у першому таймі виглядала краще і цілком закономірно відкрила рахунок. На 28-й хвилині Артем Громов точним ударом завершив швидку контратаку своєї команди. Відзначимо провал Степаненка в опорній зоні і невпевнені дії Каніболоцького у воротах. Забитий м'яч полтавці не святкували, присвятивши його загиблому президентові клубу Олегу Бабаєву.

У другому таймі "Шахтар" додав темпу, але моменти виникали біля воріт Каніболоцького. Баранник, Громов і Янузі не використали хороші шанси для взяття донецьких воріт.

Розплата за тринькання гольових моментів не змусила себе довго чекати. На 80-й хвилині Гладкий (3 гол у третьому офіційному матчі) після ефектного сольного проходу Степаненка зрівняв рахунок. А через дві хвилини відзначився вже безпосередньо Тарас.

У "Ворскли" був чудовий шанс вирвати нічию. Але м'яч після удару головою Громова влучив у перекладину.

Завершився матч невеликий бійкою, яку ініціювали Коста і Турсунов. Урешті, призвідники отримали по "гірчичнику", а Даллку і Кучер вирушили до роздягальні достроково.

"Ворскла" - "Шахтар" 1:2

Голи: Громов, 28 – Гладкий, 80, Степаненко, 82

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram