>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Футбольний світ попрощався з Валентином Белькевичем

Один з кращих футболістів в історії "Динамо" помер на 42 році життя

Футбольний світ попрощався з Валентином Белькевичем
Фото: http://dynamo.kiev.ua

У неділю, 3 серпня, відбулося прощання з видатним "динамівцем", півзахисником і капітаном знаменитої команди дев'яностих-двотисячних, а також тренером молодіжної команди київського «Динамо» і U-19 Валентином Белькевичем. Його серце раптово зупинилося в ніч проти 1 серпня.

Спекотного літнього ранку прощатися з легендою українського і білоруського футболу на стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського прийшли сотні людей. По черзі вони заходили у приміщення, залишали квіти, згадували Валентина Миколайовича, говорили останні слова, прощалися.

Були його батьки, дружина Олеся, син Володимир, родичі, найближчий друг Валентина Олександр Хацкевич, разом з яким вони починали футбольну кар'єру в мінському «Динамо», потім разом перейшли в «Динамо» київське і були не розлий вода в повсякденному житті.

Були й інші близькі люди, друзі, "динамівці" різних поколінь, співробітники Федерації футболу України і Білорусі, ветерани, партнери по команді, колеги, українці з основної команди майже в повному складі разом з тренерським штабом «Динамо-2», вихованці ДЮФШ, співробітники ФК «Динамо» (Київ), лікарі, адміністратори, представники фан-клубу, журналісти і прості вболівальники, які захоплювалися грою Валентина Белькевича.

Багато вихованців Белькевича, які раніше грали за молодіжну команду U-19, прийшли попрощатися з ним. Поклали квіти, постояли, згадали... Прості вболівальники приходили проводити свого кумира в останню дорогу у футболках із його прізвищем і номером на спині...

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram