>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мілевський: у "Хайдуку" про зарплату навіть не питав

Артем має намір почати футбольну кар'єру заново

Мілевський: у "Хайдуку" про зарплату навіть не питав
Фото: dynamo.kiev.ua

Минулого тижня Артем Мілевський підписав контракт із «Хайдуком» з Хорватії. В інтерв'ю каналу 2+2 Артем заявив, що переглянув свої погляди на життя:

«За останні півроку де я тільки не був! Якщо почну розповідати, це буде дуже довго. З вересня не був у Києві: Америка, Мальдиви, Європа... Напевно, вже вік, коли починаєш любити, щоб було все спокійно, коли за тобою не стежать, як у деяких клубах.

Тільки-но я дізнався про пропозицію «Хайдука», все вирішилося буквально за пару днів. Я, взагалі-то, навіть не питав про зарплату, коли дізнався, що тут мене дуже довго шукали. Спасибі, простягнули руку такої миті, коли дійсно було вже не до жартів. Я відразу зібрав валізу, купив квиток і прилетів. І попрошу зазначити, що зайвої ваги зараз лише кілограм триста. Багато хто мене вже поховав, але я дуже радий, що є ще люди, на яких я можу покластися.

Я можу сказати, що подорослішав дуже сильно. Це завдяки тому, що останнім часом я багато подорожував, і, перш за все, завдяки перебуванню в Європі. Я багато дивився, як тут люди поводяться, усе зовсім не так, як в Україні. Починаючи з паркування, порядку...

А щодо «Динамо» Київ, то я можу переказати привіт Ігореві Михайловичу й усій базі, яка, напевно, за мною сумує. Я всіх: адміністраторів, тренерів, кухарів, масажистів - люблю шалено, тому що це був мій дім протягом багатьох років. А те, що трапилося, це сталося, і в цьому я не звинувачуватиму когось. Я сам винен якоюсь мірою. Тож переказую привіт рідному місту.

У Києві зараз дійсно молода команда. Буде важко, але Ребров - грамотний фахівець. Те, що зараз грають Калитвинцев, Рибалка, Макаренко, добре - буде новий кістяк, новий колектив, дай Боже, щоб у них все якнайшвидше налагодилося.

А винуваті люди, які довели команду до цього. «Динамо» Київ і четверте місце - для мене це просто несумісно. Далі - без коментарів, мені здається, усі знають, кого я маю на увазі. Я не така людина, щоб зараз про це розповідати».

Нагадаємо, Мілевського з «Динамо» вигнав Олег Блохін. Спершу Артем практично рік працював із другою "динамівською" командою. Восени 2013 року нападник підписав контракт із турецьким «Газіантепспором». Але заграти в Туреччині не зумів. Із січня 2014-го Мілевський не грав.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram