>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Курченко: "Металіст" фінансується в повному обсязі

Харків'яни готові купувати нових гравців

Курченко: "Металіст" фінансується в повному обсязі
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

Президент "Металіста" Сергій Курченко заявив, що проблем з фінансуванням у його клубі немає. Також Курченко додав, що цілі у команди залишилися такими, як раніше.

"Якщо коротко процитувати нашу нову стратегію, то цілі клубу залишаються максимальними. Ми як і раніше хочемо, щоб команда взяла золото, але тепер особлива увага приділятиметься розвитку юних футболістів, дитячої академії.

Наразі ми працюємо в рамках бюджету, затвердженого на 2014-2015 календарний рік, новий бюджет сформують вже після нового року.

Разом із селекційним відділом ми працюємо над питанням посилення. Справа не в сумі, а, перш за все, в якості гравців. Якщо головний тренер вважатиме, що якийсь конкретний гравець йому потрібен, а селекційний відділ підтвердить можливість трансферу, ми придбаємо цього гравця. Сума значення не має.

На сьогоднішній день проблем з фінансуванням у клубі немає. Заробітна плата гравцям надходить вчасно і в повному обсязі", - повідомив Курченко, відповідаючи на запитання вболівальників у соціальній мережі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram