>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кучер викрикнув не зовсім чемні слова на адресу вбитого Бабаєва, - гравець "Ворскли"

Захисник "Шахтаря" має вибачитися

Кучер викрикнув не зовсім чемні слова на адресу вбитого Бабаєва, - гравець "Ворскли"
Фото: shakhtar.com

У п'ятницю "Шахтар" переграв "Ворсклу" (2:1) в рамках другого туру Прем'єр-ліги. Наприкінці матчу на полі спалахнув конфлікт. Турсунов щось не поділив з Костою, пізніше підключилися й інші гравці. У підсумку, Кучер і Даллку заробили видалення. Після матчу півзахисник полтавчан Артем Громов розповів про конфлікт.

"Арбітр призначив абсолютно смішний штрафний, спровокувавши конфлікт. Турсунов, можливо, трохи і підштовхнув Дугласа. Бразилець наступив йому на ногу. Хлопці почали заводитися.

Не можу сказати однозначно про Даллку, який нібито вдарив суперника. Я цього епізоду не бачив. Однак у Арменда абсолютно роздерта шия. Але Даллку не став демонстративно падати і корчитися від болю, як це роблять деякі гравці в оранжево-чорних футболках. Також Кучер вчинив, м'яко кажучи, не дуже красиво щодо нашої команди. Захисник "Шахтаря" викрикнув не зовсім чемні слова, пов'язані з загиблим президентом Олегом Бабаєвим. Я вважаю, що Кучер має вибачитися перед нами за свої слова. Поважає себе, такого собі не дозволив би, - цитує Громова "Український футбол".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram