>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бальчос: через страхи Конькова наш футбол розвалюється

Одіозний екс-глава ПФЛ теж вирішив покритикувати президента ФФУ

Бальчос: через страхи Конькова наш футбол розвалюється
Анатолий Коньков
Фото: shahta.org

Екс-президент Професійної футбольної ліги України Мілетій Бальчос розкритикував Анатолія Конькова. Бальчос вважає, що Коньков не хоче боротися за кримські клуби, які попливли до Росії.

"Коньков тільки під тиском суспільства і ЗМІ направив листа у ФІФА та УЄФА з вимогою розібратися в ситуації з кримськими клубами і РФС після матчів команд в Кубку Росії. З моменту створення нових кримських клубів пройшло кілька місяців. Про "анексію" говорили дуже давно. Команди остаточно прийняли в російський чемпіонат ще наприкінці липня. Він запізнився і свідомо саботував боротьбу за кримський футбол. Коньков мав звернутися в УЄФА і ФІФА відразу після того, як кримські клуби прийняли в російський чемпіонат", — каже Бальчос.

"Коньков - це людина, яка боїться брати на себе відповідальність. Йому здається, що краще мовчати, ніж щось робити. У такі важкі часи потрібно приймати оперативні рішення. Товариство відразу відреагувало на ситуацію з кримськими клубами, а Коньков грав у мовчанку. Через його страхи наш футбол розвалюється", - вважає Бальчос.

Також президент ФФУ саботує

питання позбавлення Росії ЧС-2018.

"Керівник прес-служби ФФУ Терновий говорив, що ФФУ не ініціюватиме питання позбавлення Росії ЧС-2018. Для Конькова потрібен громадський тиск. Зараз необхідно готувати колективне звернення до УЄФА і ФІФА про позбавлення Росії права на проведення ЧС-2018 за порушення статутів ФІФА та УЄФА. Але Анатолій Коньков не готовий до цього рішення", - зазначив Бальчос.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram