>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України переїздить на канали Ахметова

Можливо, телеканали олігарха виявляться для команди щасливішими, ніж його стадіон

Збірна України переїздить на канали Ахметова

Холдинг "Медіа Група Україна" вирішив нагадати, де саме найближчими роками можна буде стежити за матчами національної збірної.

"У нашій країні офіційними й ексклюзивними трансляторами Кваліфікаційних матчів Чемпіонату Європи 2016 є телеканали "Україна", "Футбол 1" і "Футбол 2", які уже 8 вересня покажуть перший двобій збірної України.

Окрім прямих трансляцій, на глядачів чекають одразу кілька спецпроектів, присвячених кваліфікації. Один із таких проектів охопить виключно ігри національної збірної, причому аналізуватимуть ігри футбольні експерти безпосередньо з місця проведення матчів. Також вболівальників очікують переклички між матчами у прямому ефірі, щоб телеглядачі змогли стежити за декількома матчами одночасно.

Завдяки нововведенню від УЄФА - так званого "тижня футболу" - в ефірі каналів вболівальники зможуть побачити максимально можливу кількість ігор. Якщо раніше всі матчі збірних могли втиснути у два дні, то тепер вони триватимуть весь тиждень у фіксований час.

"Ми сподіваємося, що ця співдружність стане для команди Фоменка успішною і щасливою, - каже директор каналу "Футбол" Олександр Денисов. - А ми, з огляду на величезний досвід трансляцій Євро-2012 та Чемпіонату Світу-2014, готуємося показати збірну України так, як цього до нас ще ніхто не робив на українському ТБ. Бо збірна України - це не тільки 90 хвилин гри. Дні матчів стануть по-справжньому особливими у ефірі телеканалів "Україна", "Футбол 1" і "Футбол 2".

Зазначимо, що на Євро-2016 з кожної відбіркової групи вперше вийдуть по дві кращі команди.

Наша збірна вирушить у похід матчем зі словаками, який пройде у Києві на НСК "Олімпійський" 8 вересня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram