>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Потопаючий "МанЮнайтед" побив трансферний рекорд Англії

Команда ван Гала, яка потерпає, отримала якісне поповнення

"Манчестер Юнайтед" оголосив про придбання півзахисника "Реала" Анхеля Ді Марії. 26-річний аргентинець підписав з англійським клубом п'ятирічний контракт.

Фото: твіттер МЮ

Сума угоди склала рекордні для англійського футболу 59,7 мільйонів фунтів (74,9 млн євро). Ніколи раніше англійці не платили такі гроші за футболіста. Раніше в цій "дисципліні" лідирував Фернандо Торрес, за якого "Челсі" заплатили "Ліверпулю" 58,8 млн євро. У рейтингу ж найбільших трансферів за участю клубів АПЛ Ді Марія займає 4 місце після трансферів Бейла, Роналду в "Реал" (по 94 млн) і Суареса в "Барсу" (81 млн євро).

Нагадаємо, Ді Марія, один з кращих гравців "Реала", не користується авторитетом у Флорентіно Переса. Бос "Реала" ще рік тому планував продати непублічного футболіста, але Карло Анчелотті тоді зміг переконати Переса не рубати з плеча. Як виявилося, не дарма. У минулому сезоні Ді Марія став кращим гравцем "Реала", забивши чимало вирішальних м'ячів. У фіналі ЛЧ саме аргентинець був визнаний найціннішим гравцем. Успішна гра на мундіалі збільшила і без того не малу вартість футболіста: рік тому за Анхеля давали 35-45 млн євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram