>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ді Марія-старший: в "Реалі" Анхелю не доплачуєте

Аргентинець грав практично за "копійки"

Ді Марія-старший: в "Реалі" Анхелю не доплачуєте
Фото: EPA/UPG

Мігель Ді Марія, батько аргентинського півзахисника Анхеля Ді Марії, який перейшов у "Манчестер Юнайтед", розкритикував керівництво "Реалу". На думку Мігеля, в Мадриді до його сина не виявляли належної поваги. Перш за все, у фінансовому аспекті.

"У "Реалі" праці Анхеля ніколи не віддавали належне. Це виглядало так, ніби його не хотіли бачити в команді. Там ніколи не виявляли любов до Анхеля. Та й потім на його місце постійно брали нових гравців, як це було з Гаретом Бейлом.

Анхель ніколи не клянчив зарплату, але йому не давали навіть того, що обіцяли. Коли він переходив у "Реал", йому обіцяли одне, а потім дали тільки половину від цього.

"Реал" ніколи не пропонував Анхелю 6 мільйонів євро на рік. Остання пропозиція - 5 мільйонів. Це на 1,5 мільйона більше, ніж його колишня зарплата", - розповів батько футболіста в інтерв'ю Marca.

Нагадаємо, Ді Марія, один з кращих гравців "Реалу", не користується авторитетом у Флорентіно Переса. Бос "Реалу" ще рік тому планував продати непублічного футболіста, але Карло Анчелотті тоді зміг переконати Переса не рубати з плеча. Як виявилося, не дарма. У минулому сезоні Ді Марія став кращим гравцем "Реалу", забивши чимало вирішальних м'ячів. У фіналі ЛЧ саме аргентинця визнали найціннішим гравцем. Успішна гра на мундіалі збільшила і без того не малу вартість футболіста: рік тому за Анхеля давали 35-45 млн євро. Зараз "МанЮнайтед" заплатив за футболіста 74,9 млн євро. Повідомляється, що в МЮ Ді Мария отримуватиме 8 млн євро на рік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram