>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Толстих: жоден суб'єкт ФФУ в РФС не прийняли

Росіяни впевнені, що реєстрація кримських клубів в Ростові позбавить їх від санкцій?

Толстих: жоден суб'єкт ФФУ в РФС не прийняли
Фото: championat.com

18 вересня у Ньйоні (Швейцарія) відбудеться зустріч керівництва УЄФА, ФФУ та РФС. На переговорах, які ініціював Платіні, обговорять майбутнє кримських клубів. Нагадаємо, раніше РФС включила три новостворені кримські команди у свій дивізіон, незважаючи на заборону ФФУ. УЄФА не карало Росію за самовладність, обмежившись заявою про невизнання результатів матчів за участю кримських команд.

Президент РФС Микола Толстих в інтерв'ю програмі "Великий футбол" прокоментував ситуацію, що склалася:

"Ми неодноразово пропонували провести робочі зустрічі з нашими колегами з ФФУ, щоб обговорити ситуацію, що склалася. У нас дійсно була низка, на наш погляд, конструктивних пропозицій. У рамках взаємодії двох федерацій у сформованій ситуації можна знайти рішення для того, щоб футбол розвивався.

Жоден із суб'єктів футболу, які перебували під юрисдикцією ФФУ, в РФС не прийняли. Ми не претендували і не претендуємо на футбольні клуби, федерації, які перебували під юрисдикцією ФФУ, ми вважаємо, що наше завдання - об'єднати зусилля на цьому етапі, зусилля двох федерацій, міжнародних футбольних організацій виключно в інтересах розвитку футболу.

Я запропонував би знайти шляхи вирішення численних проблем, які виникли - в тому числі, і тих, що стосуються реєстрації футболістів. Це комплекс питань, які нам належить обговорити в Женеві. І я сподіваюся в конструктивному полі розв'язати ці питання в інтересах, в тому числі, і футболістів, футбольних клубів, уболівальників. Це головне, що ми мусимо зробити".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram