>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Російські поліцейські жорстоко побили безногого вболівальника

Ще 12 фанів затримали

Російські поліцейські жорстоко побили безногого вболівальника
Фото: EPA/UPG

У Росії на футбольному матчі поліцейські побили безногого фана. Інцидент стався в Новосибірську на матчі 1/32 фіналу Кубка Росії "Сибір" - "Том".

Прес-аташе клубу "Том" Олег Ігрушкін (потерпілий вболівальник прибув на гру з Томська) прокоментував цей інцидент:

"Перший інцидент стався, коли "Том" зрівняли рахунок. На гостьовій трибуні запалили фаєр, поліція увійшла в сектор і почала "витягувати" наших уболівальників. При цьому ще на передматчевій нараді делегат зустрічі нагадав представнику правоохоронних органів про те, що в сектор заходити не треба, щоб не провокувати бійки. Поліцейські вчинили інакше, в результаті почалася відповідна реакція...

На якомусь етапі ситуація нормалізували. Однак після другого гола від голкіпера "Том" запалюється ще один фаєр, історія повторюється. У сектор вже увійшов агресивно налаштований ОМОН.

Якраз на вході в сектор сидів наш уболівальник-інвалід. У нього немає ніг. У нас є відеокадри, на яких чітко видно, як його б'ють, коли він лежить... Наскільки я знаю, цей чоловік відвідує всі домашні матчі клубу, тож він скористався можливістю з'їздити на гостьовий поєдинок. Після гри ми з ним спілкувалися, його багато разів ударили по голові, у нього багато

ґуль від кийків. Ви розумієте, він уже лежить, а його копають!

Чотирьох уболівальників вирвали з натовпу, потім фанатам дісталося ще й у підтрибунному приміщенні. Згодом затримали ще 12 осіб".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram