>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ді Марія б'є Німеччину, Кержаков вибивається в рекордсмени

У середу в Європі відбулися товариські матчі національних збірних

Ді Марія б'є Німеччину, Кержаков вибивається в рекордсмени
Фото: EPA/UPG

У центральному поєдинку дня Аргентина завдала нищівної поразки Німеччині (нагадаємо, у фіналі ЧС німці мінімально перемогли південноамериканців - 1:0) – 4:2. Героєм зустрічі став Анхель Ді Марія, який пропустив той фінал через травму. Зусиллями Ді Марії Аргентина на початку другої половини тайму вела в рахунку - 4:0. Голи Шуррле і Гьотце дозволили Бундестіму уникнути ганьби. Зазначимо, що це був перший матч Аргентини під керівництвом Мартіно.

Англія на своєму полі мінімально перемогла Норвегію. Єдиний м'яч у грі з пенальті провів новий капітан «левів» Вейн Руні. Цей м'яч став для «Шрека» 41-м за національну збірну. За цим показником Вейн обійшов Майкла Оуена. Попереду тільки Боббі Чарльтон (49 голів), Гарі Лінекер (48) і Джиммі Грівз (44).

Збірна Росії в Хімках розгромила Азербайджан - 4:0. Два м'ячі на свій рахунок записав Олександр Кержаков. У його активі тепер 28 голів за збірну. Таким чином, Олександр став кращим бомбардиром в історії команди (у Безчастних - 26 забитих м'ячів). Також відзначився 35-річний захисник ЦСКА Олександр Ігнашевич. Армієць став найстаршим бомбардиром в історії збірної.

Німеччина – Аргентина - 2:4

Голи: Шуррле, 52, Гьотце, 78 - Агуеро, 20, Ламела, 40, Фернандес, 47, Ді Марія, 50

Англія – Норвегія - 1:0

Голи: Руні, 68 (пенальті)

Росія – Азербайджан – 4:0

Голи: Кержаков, 6, 12, Ігнашевич, 41, Гранат, 81

Чехія – США - 0:1

Гол: Бедоя, 39

Данія – Туреччина - 1:2

Голи: Аггер, 35 (пенальті) - Шахан, 55, Туфан, 90

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram