>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: Словаччина сильна командною грою

У матчі першого туру відбору на Євро-2016 українській команді буде непросто

Фоменко: Словаччина сильна командною грою
Фото: ffu.org.ua

У понеділок збірна України проведе стартовий матч відбірного циклу Євро-2016. Напередодні матчу наставник нашої збірної Михайло Фоменко зазначив, що гра буде непростою:

"Ми подивилися достатньо поєдинків за участю збірної Словаччини. Зокрема, це поєдинки з Росією, Ізраїлем, а також кілька зустрічей минулого відбірного циклу. Тож інформації про суперника маємо достатньо.

Сила Словаччини насамперед у командній грі. Збірна Словаччини доволі довго працює з одним і тим самим тренером, який зумів прищепити команді свої принципи ведення гри. Крім того, у складі нашого суперника є достатньо індивідуально сильних гравців.

Наше завдання - потрапити у фінальну частину Євро-2016. А як саме ми його в підсумку виконаємо - це непрогнозовано. Тим паче, що, як ми багато разів говорили, група в нас доволі сильна. Окремо в ній стоїть лише одна команда, збірна Іспанії, а інші будуть боротися за друге місце. Наші суперники теж ставлять завдання вийти у фінальну частину чемпіонату Європи. І Словаччина, і Білорусь, і Македонія".

Нагадаємо, в цьому матчі Україні не допоможуть травмовані Хачеріді, Гармаш, Ротань, Тимощук, Коноплянка і Гоменюк.

Додамо, безпосередньо на Євро-2016 виходять дві найсильніші збірні групи, треті команди розіграють додаткові путівки у стикових матчах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram