>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Наставник Словаччини: у збірної України є Ярмоленко, Зозуля і хороший дух

Козак добре вивчив нашу команду

Наставник Словаччини: у збірної України є Ярмоленко, Зозуля і хороший дух
Фото: dynamo.kiev.ua

У понеділок збірна України проведе в Києві, на НСК "Олімпійський", стартовий матч відбіркового циклу Євро-2016, проти Словаччини. Головний тренер словацької збірної Ян Козак високо оцінив потенціал нашої команди:

"Ми переглянули багато матчів за участю збірної України. І за підсумками побаченого можу сказати, що ми дійсно маємо справу з якісною командою, що має при цьому досить велику глибину кадрового складу. Мої спостереження говорять про те, що у збірній України зібрано футболістів, які довго грають разом. При цьому в складі нашого суперника є дуже сильні індивідуально виконавці - наприклад, такі, як Ярмоленко, Зозуля. Але, перш за все, збірна України - це команда з добрим духом і організованою грою. Повторюся, у нас в суперниках - сильна команда. Ми дуже самовіддано готувалися до майбутнього матчу впродовж дев'яти днів і тепер дуже хочемо зіграти завтра зі смаком, з віддачею.

Травми українців? Кожна збірна має свої проблеми. Україна - велика країна, 47 мільйонів жителів. У цій країні 4-5 серйозних клубів. Тож, думаю, головному тренеру збірної України є, з кого вибирати. Зрозуміло, що команді не вистачатиме досвіду травмованих виконавців, але, повторюся, не сумніваюся, що тренерський штаб української збірної зможе утримати якість гри на колишньому рівні за рахунок інших футболістів.

Спочатку безумовним фаворитом нашої групи ми вважаємо Іспанію. Щодо збірної України, то з останніх 14 проведених матчів ця команда виграла 10, два рази зіграла внічию - такі результати говорять самі за себе. Ми маємо справу з сильною, зібраної командою.

Складно давати якісь прогнози по двох інших нашим суперниках у групі - Білорусі та Македонії, але ж недарма кажуть, що в будь-якому разі в футбол грають на полі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram