>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коноплянка: головою і однією ногою я був в "Ліверпулі"

Покинути "Дніпро" - завдання нелегке

Коноплянка: головою і однією ногою я був в "Ліверпулі"
EPA/UPG

Євген Коноплянка мріє спробувати себе в одній із команд топ-чемпіонату. Про це найкращй футболіст української Прем'єр-ліги заявив в ефірі програми "ПроФутбол":

"Чому я не йду? Але ж я не президент клубу. Ви думаєте, що все так легко? Ні, звичайно. Потрібно узгодити все зі своїм президентом, домовитися з босом іншого клубу. Потрібно, щоб ціна влаштувала і тих, і інших. Чи хоче клуб мене відпускати? Це все не так просто.

Я ніколи не приховував, що моя мета - грати в європейському топ-клубі. Знову повторюся: я хочу. Я це говорив нашому президентові, адже не приховую цього. В принципі, це знає вся Україна. Від мене небагато що залежить. Ось я зараз сказав свою точку зору, а що далі? Ви подивіться інтерв'ю: "Зрозуміло, все супер, добре", а я ще п'ять років  в "Дніпрі" гратиму, наприклад. Я хочу, у мене є мета, а як туди потрапити... Потрібно вже всім разом домовитися, щоб бажання зійшлися і мене відпустили.

Дуже прикро було, коли мій перехід в "Ліверпуль" зірвався в останній момент. Я був однією ногою там. Коли лежиш на МРТ 2 години, про що можна думати? Я вже переключався, як спілкуватися, стримувати і вести себе, адже нелегко переїжджати в іншу країну. Чесно, я головою і однією ногою вже був там. Після бесіди з президентом клубу нічого не вийшло".

Нагадаємо, взимку минулого року Євген домовився з "Ліверпулем" про контракт. "Червоні" практично домовилися з "Дніпром" про угоду, але в останній момент трансфер зірвався. "Дніпро" і "Ліверпуль" звинуватили в зриві угоди один одного. Йшлося про 15 млн фунтів. Цього літа інтерес до Коноплянки проявляли МЮ, "Тоттенхем" і "Вест Хем".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram