>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Платіні: у ФІФА через Блаттера жахлива репутація

Мішель впевнений, що у нього все попереду

Платіні: у ФІФА через Блаттера жахлива репутація
Фото: EPA/UPG

Президент УЄФА Мішель Платіні заявив, що президент ФІФА Йозеф Блаттер, який очолює організацію з 1998 року, погано управляє федерацією.

"Блаттер не має виставляти свою кандидатуру на переобрання. У ФІФА жахлива репутація, а Блаттер є її ідейним натхненником. У такій ситуації страждає сам футбол. Я знаю мого друга Зеппа Блаттера, тож не здивуюся, якщо він піде на вибори і в 2019 році. З ним можливо все. Я не боягуз і не відчував страху перед Блаттером. Я ще не вирішив своє майбутнє щодо ФІФА, але готовий і далі працювати для УЄФА. Я досі вважаю себе кандидатом в майбутньому", - подає слова функціонера Bild.

Раніше француз повідомляв, що не має наміру балотуватися на пост президента ФІФА на найближчих виборах, які відбудуться в травні 2015 року. А ось Блаттер свою кандидатуру виставив.

Додамо, що останнім часом Блаттер, тож має аж ніяк не блискучу репутацію, зазнає справжнього смерчу критики. Зеппа звинувачують в корупції під час голосування щодо визначення господарів ЧС у 2018 році (відбудеться в Росії) і у 2022 році (в Катарі).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram