>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гравець "Динамо": раніше я не був патріотом, але тепер готовий захищати Україну

У Сидорчука відбулася революція в голові

Гравець "Динамо": раніше я не був патріотом, але тепер готовий захищати Україну
Сергей Сидорчук
Фото: www.fcdynamo.kiev.ua

Війна на сході України зачепила сім'ю півзахисника київського "Динамо" Сергія Сидорчука. Футболіст заявив, що тільки тепер зрозумів, що таке патріотизм.

"Це всього лише за 200 кілометрів від мого рідного Запоріжжя, де живуть батьки, бабуся з дідусем. Чоловік моєї двоюрідної сестри зараз в АТО. Ми купували йому бронежилети, каски, бо країна не забезпечила всім необхідним... У них дитині два з половиною роки! Страшно. Він воює, по три дні не виходить на зв'язок. Ці всі переживання, стреси... Страшно новини дивитися.

Там точно такі самі люди, як і ми. Знову ж, їм могли голову "запорошити" по ТБ. Пропаганда робить своє недобре діло. Я вважаю, люди скрізь нормальні. І їх більшість. Це все політика, рішення купки людей.

Кожна людина боїться війни. Але якщо питання постане руба і настануть найважчі часи, то піду захищати Батьківщину. Якщо чесно, то до цих подій я патріотом не був. Тепер же я розумію, що таке патріотизм. Знаєте, люди стали добрішими. Правду кажуть, що горе об'єднує", - цитує Сергія Xsport з посиланням на тижневик "Футбол".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram