>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу здав "Динамо" з усім потрохом співвітчизникам

Скаут "Стяуа" чотири години розмовляв з "Містером"

Луческу здав "Динамо" з усім потрохом співвітчизникам
Фото: EPA/UPG

У минулі вихідні донецький «Шахтар» здійснив вояж до Румунії, де провів два товариські поєдинки з місцевими клубами. Тренерський штаб бухарестського «Стяуа», суперник київського «Динамо» по ЛЄ, мав зиск із перебування Мірчі Луческу на батьківщині.

Данієль Продан (колишній футболіст «Стяуа» і збірної Румунії), що збирає для румунського клубу інформацію про суперників по Лізі Європи, зустрівся в Бухаресті з Мірчею Луческу, повідомляє румунська преса. Зустріч тривала чотири години.

«Я провів з Луческу чотири години. Він поділився важливою інформацією для тренера «армійців» Костянтина Гілке, яка, я сподіваюся, допоможе йому в підготовці до матчів проти київського «Динамо» в Лізі Європи. Хто зараз володіє більш точною і докладною інформацією про киян, якщо не Мірча? Він сказав, що поінформована людина вже озброєна», - розповів Продан.

Зазначимо, що Луческу у 80-ті очолював непримиренного суперника «Стяуа» - бухарестське «Динамо». "Містер" неодноразово критикував «Стяуа», стверджуючи, що «армійці» багато в чому перемагали в чемпіонатах Румунії через покровительство сім'ї Чаушеску. Однак як бачимо, минуле не завадило Мірчі поділитися важливою інформацією зі співвітчизниками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram