>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" відстає вже на 4 очки від "Шахтаря"

Кияни не можуть грати з "донецькими" командами

"Динамо" відстає вже на 4 очки від "Шахтаря"
Фото: dynamo.kiev.ua

«Динамо» вдруге за сезон втратило очки. І знову підопічні Сергія Реброва не змогли перемогти команду з Донбасу. Раніше «динамівці» розійшлися миром з донецьким «Олімпіком» (0:0), а 13 вересня не змогли перемогти луганську «Зорю» - 2:2.

«Зоря» в першому таймі грала краще і закономірно пішла на перерву, ведучи в рахунку - Шовковського засмутив Дмитро Хомченовський. У дебюті другої половини луганчани ледве не нокаутували «Динамо» - Будковський і Хомченовський не реалізували двох гольових моментів. Розплата настала швидко. На 59 хвилині Лукаш Теодорчик після пасу Ленса зрівняв рахунок. Зазначимо, що польський голеадор перший м'яч за «Динамо» забив у другій своїй грі за команду. На 88 хвилині Артем Кравець вивів киян уперед. Але «Зоря» не здалася, і в компенсований час Желько Любенович відновив статус-кво.

У ще одному матчі дня «Шахтар» на класі переграв «Чорноморець» - 2:0. У першому таймі рахунок відкрив Фернандо, який переправив м'яч у ворота Паста з трьох метрів. Наприкінці матчу відзначився Олександр Гладкий.

Таким чином, «Шахтар» очолює турнірну таблицю УПЛ, набравши в 6 іграх 18 очок. «Динамо» відстає вже на 4 очки (і це після 6 турів!) і займає 3 місце. На другій сходинці облаштувався «Дніпро» (16 очок).

«Зоря» - «Динамо» - 2:2

Голи: Хомченовський, 24 Любенович, 90+3 – Теодорчик, 59, Кравець, 88

«Чорноморець» - «Шахтар» - 0:2

Голи: Фернандо, 27, Гладкий, 90

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram