>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Анчелотті: дискусії про воротарів у "Реалі" нема

Позиції Касільяса непорушні

Анчелотті: дискусії про воротарів у "Реалі" нема
Фото: fanat.ua

Мадридський «Реал» провалив старт сезону. «Галактікос» програли Суперкубок Іспанії «Атлетико», а в чемпіонаті поступилися у двох матчах поспіль (3 тури всього минуло). Не дивно, що в іспанських ЗМІ балакають про відставку Анчелотті. А ось шанувальники «Реала» в усіх бідах звинувачують президента клубу Переса і голкіпера Касільяса (минулого тижня виповнилося 15 років з дебюту Ікера за мадридський клуб).

У вівторок «Реал» проведе перший матч в рамці ЛЧ проти «Базеля». Карло Анчелотті впевнений, що команда правильно відреагує на критику:

«Я почуваюся так, як має почуватися тренер, якому потрібно виправити стан справ. Матч з «Базелем» відбудеться в відповідний момент, щоб ми могли відреагувати на ситуацію.

Касільяс? Дискусію про воротарів закрито. Її просто нема в нашій команді. Цього сезону я більше не буду говорити про голкіпера.

Ми повинні використовувати Крооса і Хамеса в грі, щоб вони звикли і виглядали органічно. Нам потрібно більше часу для гравців, які прибули до нас лише в серпні. У нас є хороший півзахисник, якого ми наразі не використовували. Це Ільяраменді. Жоден гравець не сумнівається в команді, кожен щасливий бути тут.

У нас прекрасні спогади про минулий сезон. Цю команду я б не проміняв на жодну іншу в Європі».

Нагадаємо, влітку «Реал» купив голкіпера збірної Коста-Ріки Хесуса Наваса за 10 млн євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram