>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ще звільненого Кучука не впустили на базу "Локо"

Скандал серед "залізничників" набирає обертів

Ще звільненого Кучука не впустили на базу "Локо"
Фото: shakhtar.com

Головний тренер "Локомотива" Леонід Кучук не зміг потрапити на базу клубу в Баковці, куди він приїхав на вечірнє тренування.

Кучук під'їхав до бази в Баковці, проте вийшов охоронець і щось пояснив тренеру. Незабаром Кучук розвернувся і поїхав з бази.

Очікувалося, що сьогодні Кучук проведе тренування команди.

Нагадаємо, що вчора Смородська зустрічалася з Кучуком на базі команди, після чого повідомлялося про те, що президент "Локомотива" усунула тренера від роботи з командою. Сьогодні відбулася ще одна зустріч Кучука з представниками "Локо". Однак тренера так і не звільнили - сторони не зуміли домовитися про суму компенсації. Повідомляється, що недодержка Кучуку за розрив контракту становить 4 мільйони євро. Смородська таких грошей тренеру платити не хоче, "чекаючи", що Кучук сам піде у відставку.

Нагадаємо, Кучук очолив "Локо" влітку 2013 року. Під його керівництвом "залізничники" зробили прорив, фінішувавши на третьому місці (кращий результат за останні 10 років). Проте в новому сезоні "Локо" не вражає. Команда ганебно вилетіла з ЛЄ, програвши вдома кіпрському "Апполону" - 1:4. У чемпіонаті Росії команда загрузла в середині турнірної таблиці (в суботу "Локо" вдома не зумів обіграти "Мордовію", яку очолює давній недруг Смородської - Юрій Сьомін). У російських ЗМІ повідомляється, що низка гравців "плавлять" Кучука за вказівкою згори: нібито в керівництві "Локо" є люди, яким потрібен "ручний" тренер.

Зазначимо, що Кучук стане п'ятим звільненим тренером за чотири роки "правління" Смородської в "Локо". Раніше одіозна керівниця клубу розлучилася з Сьоміним, Коусейру, Красножаном і Білічем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram