>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тренер "Атлетіка": "Шахтар" знаходиться в прекрасній формі

Мета басків в майбутній грі - три очки

Тренер "Атлетіка": "Шахтар" знаходиться в прекрасній формі
Фото: EPA/UPG

Головний тренер "Атлетіка" Ернесто Вальверде висловився напередодні стартового матчу Ліги чемпіонів проти "Шахтаря".

"Нам пощастило, що ми проводимо свій перший матч вдома, адже нас активно підтримуватимуть вболівальники. Ми мусимо максимально використовувати цю перевагу і стартувати з перемоги. Наша мета - три очки. Перемога стане для нас великим кроком вперед, і ми для цього докладемо всіх зусиль.

"Шахтар" дуже небезпечна команда, яка зазвичай бере ініціативу в свої руки. У них в лінії атаки діють дуже швидкі гравці, наприклад, Дуглас Коста і Тейшейра. Нам потрібно бути напоготові, оскільки нападники "Шахтаря" особливо сильні, коли їм надають вільний простір. Вони звикли перемагати. Для них це великий плюс.

Суперник добре грає на контратаках, але він також добре знає, як захищатися. Нам потрібно показати завзятість, щоб зламати захисні редути гірників.

Вони перебувають у прекрасній формі, не втративши ще жодного очка в чемпіонаті України, де посідають перше місце. Це команда добре зіграна.

Всі футболісти, що виходили на поле проти "Сосьєдаду" торік, залишилися. Ми багато разів переглядали цей матч", - зазначив Вальверде.

Нагадаємо, рік тому "Шахтар" у першому турі ЛЧ в Сан-Себастьяні переграв "Реал Сосьєдад" (2:0).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram