>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Лемпард вкрав у "Челсі" перемогу

Френк засмутив свою рідну команду

Лемпард вкрав у "Челсі" перемогу
Фото: EPA/UPG

У центральному матчі 5 туру англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті" зіграв внічию з "Челсі". Перший тайм минув за переваги "Городян", але під диктування Жозе Моурінью. Вихованці "Особливого", віддавши "територію" і м'яч супернику (володіння м'ячем у МС деколи сягало позначки в 73%), грамотно оборонялися і практично нічого не дали створити господарям біля воріт Куртуа. У контратакувальній грі "Челсі", щоправда, не досяг успіху.

У другому таймі гра все-таки розкрилася. На 66 хвилині захисник "Сіті" Сабалета, грубо зігравши проти Кости, пішов відпочивати - рефері Дін показав аргентинцеві другий "гірчичник". На 71 хвилині "Челсі" реалізував більшість, якісно... провівши контратаку. "Городяни" великими силами пішли в штрафну на розіграш кутового і провалилися: Азар і Коста хвацько проскочили центр поля, і Шюррле точним ударом з двох метрів засмутив Харта. Буквально відразу Шюррле міг забивати другий м'яч, але господарів виручила штанга.

Врятував "Сіті" від поразки Френк Лемпард. Легенда "Челсі" (13 сезонів відіграв 36-річний Френк в Лондоні!), який грає в МС на правах оренди (у січні півзахисник поїде в "Нью-Йорк"), класним ударом в дотик пробив Куртуа. Звичайно, Френк цей гол не святкував.

"МанСіті" – "Челсі" - 1:1

Голи: Лемпард, 85 – Шюррле, 71

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram