>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Красніков попрощався з "Металістом", - Денисов

Майбутнє харківського футболу в тумані

Красніков попрощався з "Металістом", - Денисов
Фото: footballstand.com.ua

Євген Красніков остаточно покинув "Металіст". Нагадаємо, Красніков довгий час працював у харківському клубі. На думку багатьох "знавців" харківського футболу, багато в чому завдяки Євгену "Металісту" вдалося зробити прорив у часи Олександра Ярославського.

Саме Краснікову вдалося зібрати в Харкові класну команду, запросивши Жажу (раннього), Шав'єра, Сосу, Азеведо, Бланко, Марлоса. Після того як Ярославський продав "Металіст", спортивний директор залишився працювати в структурі клубу. Торік Краснікова дискваліфікувала САS на п'ять років від футболу через організацію договірного матчу.

Однак, менеджер, за неофіційною інформацією, далі працював у клубі. Але тепер Красніков пішов уже по-справжньому. Про це повідомив ведучий програми "Великий футбол" Олександр Денисов:

"Інформація на сьогодні з'явилася. Вона наразі неофіційна. Ви знаєте, що Євгена Краснікова усунули від футболу, але він брав участь, допомагав клубу. Я знаю, що нібито він попрощався з харківським "Металістом".

Явно, що Рахаєву зараз буде ще складніше. Хоча Сергій Курченко обіцяє, що скоро з'явиться новий спортивний директор".

Нагадаємо, цього сезону "Металіст" не вражає. Залишившись без стабільного фінансування (президента клубу Сергія Курченка оголосили в розшук), харків'яни змушені розлучитися зі своїми зірками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram