>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Курченко: "Металіст" у цілковитій безпеці

Охочих викидати мільйони на футбол зараз не так уже й багато

Курченко: "Металіст" у цілковитій безпеці
Фото: metalist.ua

Харківський "Металіст" зараз переживає не найкращі часи. Команда має серйозні фінансові проблеми, внаслідок яких Харків покинули зіркові легіонери. Місцева влада забрала у клубу стадіон, а один з "ідейних" творців нинішнього "Металіста" Євген Красников покинув клуб.

Однак президент "Металіста" Сергій Курченко, який перебуває в розшуку, дивиться в майбутнє оптимістично:

"Коли я купив "Металіст", клуб був на четвертому місці в національному чемпіонаті, у перший рік він зайняв друге місце і вийшов у групу Ліги чемпіонів, останнього сезону він на третьому місці, але з дуже маленьким відривом від другого. У нас плани залишатися між 2-м і 3-м місцями. Скорочення бюджету, можливо, і будуть, але незначні. Плюс буде більший акцент на соціальній складовій. "Металіст" має дитячу футбольну академію, найбільшу в Україні. Мені здається, що коли в країні такі ситуації, дитячий футбол буде актуальніший, ніж якийсь новий бразилець, куплений за 30 млн євро.

Витрати "Металіста" - десятки мільйонів доларів на рік. "Металіст" точно в цілковитій безпеці, тому що навряд чи в Україні є охочі віддавати мільйони доларів на місяць "Металісту".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram