>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич: вимагати щось від президента "Дніпра" язик не повертається

Мирон Богданович сподівається, що в майбутньому зможе запросити в Дніпропетровськ гарних європейських гравців

Маркевич: вимагати щось від президента "Дніпра" язик не повертається
Фото: ФК "Днепр"

Після семи турів "Дніпро" очолив турнірну таблицю. "Шахтар" дніпропетровці випереджають на один пункт. Головний тренер команди Мирон Маркевич до такого успіху своєї команди ставиться стримано:

"Рано радіти, попереду ще вся боротьба. На початку сезону ми грали не у свій футбол. Але були суб'єктивні причини. Лідери команди пропускали ігри, у мене не було можливості поставити той склад, який я б хотів. Ця проблема існує досі.

Коноплянку, Матеуса - важко замінити. Ротань пропустив перші ігри. Стрініч їхав до Англії, потім повернувся. Це негативно відбилося на потенціалі команди. Водночас, як могли, так і намагалися виправити ситуацію. Якби в Лізі чемпіонів був той склад, який ми б хотіли виставити, то "Дніпро" пройшов би "Копенгаген". Це однозначно.

Трансфери? У нинішніх умовах щось вимагати від президента "Дніпра" язик не повертається. Країна переживає непрості часи. Тому неправильно було б вимагати серйозні покупки. Сподіваюся, що в майбутньому ситуація стабілізується і ми зможемо зробити європейську команду".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram