>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Харківський суд оштрафував Курченка на 135 млн гривень

Президента "Металіста" покарають за вовтузіння зі стадіоном

Харківський суд оштрафував Курченка на 135 млн гривень
Фото: metalist.ua

Харківський апеляційний господарський суд стягнув з ТОВ «Спортивний комплекс «Стадіон «Металіст», власником якого є Сергій Курченко, неустойку в розмірі 135 мільйонів гривень, повідомляє УНІАН.

За інформацією джерела, відповідне рішення ухвалено у вівторок у зв'язку з розірванням угоди про купівлю-продаж стадіону «Металіст». Раніше Господарський суд Харкова відмовився штрафувати президента харківського клубу за невиконання умов договору.

Нагадаємо, стадіон продали компанії, що входить у структуру футбольного клубу «Металіст» Сергія Курченка, в серпні 2013 року.

Компанія сплатила 110 млн грн із 680 млн грн, але незабаром якийсь «облкомітет допомоги та сприяння інвалідам ВВВ та іншим категоріям і групам Харківської області та Харкова» оскаржив продаж стадіону. Суд на забезпечення позову заборонив компанії сплачувати решту грошей. У харківських ЗМІ цей «облкомітет» пов'язують із самим Курченком.

Навесні цього року прокуратура вирішила через це подати до суду. Господарський суд Харківської області 26 серпня відібрав у Сергія Курченка стадіон «Металіст».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram