>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич: хтось дуже не хоче, щоб "Дніпро" перемагав

Дніпропетровців переслідує фатум

Маркевич: хтось дуже не хоче, щоб "Дніпро" перемагав
Фото: ФК "Днепр"

Сьогодні в рамках 2 туру ЛЄ «Дніпро» на виїзді зіграє з французьким «Сент-Етьєном». Напередодні матчу наставник дніпропетровців Мирон Маркевч нарікає на кадрові втрати:

«Травми... Давно такого не було. Просто напасть якась. Що цікаво: вибули ключові футболісти, які нам дуже потрібні. На жаль, на них я не зможу розраховувати. Навіть не знаю, кого у Франції поставлю. Але нічого, будемо щось думати. Схоже, хтось дуже хоче, щоб ми не вигравали. Так буває, і нікуди від цього не дінешся. На жаль, травми легкими не назвеш - то серйозні проблеми з коліном, які вимагають операції, то надриви м'язів. Складно все це спрогнозувати.

До того ж Ротаня видалили в матчі з «Інтером» взагалі ні за що. У тому епізоді картку потрібно було давати гравцеві італійської команди, а не Ротаню. Мало того, що через те суддівського рішення ми програли «Інтеру», так ще й не зможемо використовувати капітана в наступній зустрічі з «Сент-Етьєном». Але нічого не вдієш, це потрібно пережити і думати про майбутнє.

«Сент-Етьєн» - це бойовита команда. Вона намагається грати у швидкий футбол, з акцентом на атаку. Недарма ж в чемпіонаті Франції «Сент-Етьєн» знаходиться у верхній частині турнірної таблиці. Ясна річ, що в домашньому матчі з «Дніпром» французи будуть прагнути атакувати, але ми постараємося щось придумати з приводу протиотрути.

Певні проблеми, судячи з усього, «Сент-Етьєн» відчуває в обороні - команда багато пропускає. Взагалі, мені складно щось зараз говорити про суперника - все побачимо на полі. Подивимося, який склад буде грати у французів, яка тактична схема буде застосована».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram