>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

За тиждень збірна України зможе провести лише одне повноцінне тренування

Фоменко не дарма просив перенести недільний матч "Динамо" - "Шахтар"

За тиждень збірна України зможе провести лише одне повноцінне тренування
Фото: EPA/UPG

9 жовтня збірна України проведе матч відбору до Євро-2016 проти Білорусії, а 12 жовтня українці у Львові битимуться з Македонією. Збірна для підготовки до майбутніх жовтневих матчів відбору до Євро-2016 збереться в Києві 6 жовтня. Як повідомляє "Команда", під керівництвом Михайла Фоменка "збірники" проведуть лише одне повноцінне тренування.

У понеділок, 6 жовтня, повноцінне тренування національній команді провести не вдасться: 5 жовтня в Києві відбудеться битва "Динамо" - "Шахтар", в якій задіють велику кількість "збірників". У середу вихованці Михайла Фоменка мають вирушити до Мінська (щоправда, є інформація, що тренерський штаб розглядав варіант вильоту в Білорусь в день гри, в четвер). Тобто для повноцінної роботи залишається тільки один день - вівторок.

З Білорусі збірна полетить відразу до Львова. П'ятниця піде на те, щоб елементарно відіспатися (матч у Мінську закінчиться близько півночі) і відновитися, а в суботу відбудеться передматчеве заняття. Ось і виходить, що за тиждень тренерський штаб зможе провести максимум одне повноцінне тренування - у вівторок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram