>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: вісім "динамівців" на полі? Я не ділю гравців на українців і легіонерів

Сергій Станіславович довіряє місцевим вихованцям

Ребров: вісім "динамівців" на полі? Я не ділю гравців на українців і легіонерів
Фото: fcdynamo.kiev.uа

У четвер київське "Динамо", показало класну гру і перемогло "Стяуа". Ця перемога дозволила киянам посісти перше місце в групі ЛЄ. Після матчу наставник "Динамо" Сергій Ребров зазначив, що гра вийшла складною:

"Важка гра вийшла. Вважаю, що "Стяуа" - це команда, яка мала грати в Лізі чемпіонів. Про це свідчить і рівень її гри, і підбір футболістів. Радий, що ми сьогодні витримали цей непростий іспит. Спасибі хлопцям за те, що вони віддали на полі всі свої сили.

Вісім вихованців "Динамо" вийшли на поле? Я не ділю гравців на українців і легіонерів: хто сильніший в тренуваннях, в роботі, хто хоче грати, хто хоче грати агресивно, той і виходить на поле. А хто не хоче - немає питань.

Я радий, що в нас у команді є здорова конкуренція. Це видно і по Кравцю - по тому, як він віддається на полі, і по Теодорчику - по тому, як він працює на тренуваннях. Після гри я, звичайно, привітав Тео з голом, який він провів першим дотиком після виходу на поле. Він і сам дуже задоволений, що приніс перемогу команді. Радий, що у нас є така конкуренція і що обидва наші нападники її нормально сприймають.

Бурда на лівому фланзі? Микита - молодий хлопець, але у нього є хороші задатки захисника, він дуже агресивний футболіст, вкрай рідко програє боротьбу. І все це дозволяє йому зіграти, в тому числі, на позиції лівого захисника. Він це сьогодні довів. Так, у нього були невеликі проблеми з атакою, пов'язані з тим, що робочою ногою у Микити є права. Але завдяки активності Ленса ми заповнили прогалину на цьому флангу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram