>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Мальорка" не має грошей, щоб звільнити Карпіна

Росіянин не має наміру добровільно подавати у відставку

"Мальорка" не має грошей, щоб звільнити Карпіна
Фото: www.gzt.ru

«Мальорка», котра виступає в іспанській Сегунді, ніяк не може позбутися Валерія Карпіна. «Остров'яни», яких російський тренер очолив влітку, провалили старт сезону. Команда, набрала лише 2 очки в 7 іграх і животіє на останньому місці. Але Карпіна, якого навесні звільнили з московського «Спартака», такі результати не турбують. Він запевняє всіх, що команда на правильному шляху. Після матчу проти «Барси В» (3:3) тренер заявив, що його підопічним потрібно сходити до церкви - інакше смугу безталання, в яку потрапила «Мальорка", не подолати. Такий спіч росіянина не на жарт розлютив місцеву пресу, яка вважає, що Карпін вважає, що пошив усіх у дурні.

Ситуацію для російського фахівця ускладнює ще й те, що переговори генерального директора «Мальорки» Дуду Авата про придбання акцій клубу зайшли в глухий кут, йому трохи бракує, щоб отримати контрольний пакет. У середині минулого тижня Ават заявив, що не може домовитися про продаж акцій і виходить із торгів. Тим часом Карпіна запрошував у клуб саме ізраїльтянин, за спиною якого стоять анонімні бізнесмени.

Єдиною перешкодою, щоб розпрощатися з Карпіним, газета Diario de Mallorca назвала компенсацію в 400 тисяч євро, яка належить фахівцеві в разі звільнення. Для «Мальорки» це дуже великі гроші.

У понеділок рада правління «Мальорки» зібралася на екстрену нараду, темою якої була якраз доля Карпіна. Через дві з половиною години від журналістів радіостанції Deportes Cope Mallorca надійшли новини: керівництво хоче звільнити росіянина, але фінансовий стан клубу такий плачевний, що знайти гроші на компенсацію наразі неможливо. Фактично від російського фахівця хочуть, щоб він відмовився від компенсації або погодився на суттєве її скорочення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram