>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кондратьєв: Україна - фаворит, але на папері

Білоруси добре вивчили нашу команду

Кондратьєв: Україна - фаворит, але на папері
Фото: by.tribuna.com

9 жовтня збірна України проведе виїзний поєдинок у рамках відбору на Євро-2016 проти збірної Білорусі. Наставник наших суперників Георгій Кондратьєв на передматчевій прес-конференції зазначив, що добре вивчив Україну.

«Збірна України - фаворит нашої групи. Це збалансована команда. У ній багато індивідуально сильних гравців. Ми переглянули два матчі з Францією, ігри з Молдовою та Словаччиною. Маємо великий обсяг інформації. Правда, мати знання - це одне, а вийти і добре зіграти - інше. Нам потрібно якісно підготуватися і проявити свої найкращі якості.

Не сказав би, що в найближчій грі збірна України - фаворит. За рейтингом, на папері - так, Україна - фаворит. Тут не можна сперечатися. Навіть заперечувати. Вони в рейтингу ФІФА займають 24 місце. Ми десь ближче до сотні. Правда, граємо вдома. Свої трибуни, своє поле змусять діяти на перемогу. Нам нікуди відступати. Постараємося зробити так, щоб паперові справи не перетворилися на реальні, а фаворитами в цьому матчі будемо ми.

Для українців добре, що вони грають стабільним складом. Для нас же дійсно простіше вивчити манеру 12 футболістів, ніж 16-ти.

Жевнов? Я стежив за ним у всіх іграх чемпіонату Росії. Юра виглядає дуже пристойно в складі «Торпедо». Якщо запрошуємо таку людину - розраховуємо, що він буде першим номером. Якщо сьогодні-завтра все буде добре, Юра зіграє з українцями.

Ренан? Він прийшов до нормального стану. Однозначно. Він дуже задоволений переходом у чемпіонат Португалії. Там його рідна мова. Рідна обстановка. Він у доброму психологічному стані. Щодо фізичних кондицій - мені складно судити лише по тренуваннях. Я дивився матчі «Ріу Аве». Можна сказати, що Ренан приходить у свій нормальний стан. Однак Брессан не повернувся на той рівень, який мав у БАТЕ», - цитує тренера by.tribuna.com.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram