>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: байдужих у збірній немає

Україну чекає непростий поєдинок

Фоменко: байдужих у збірній немає
Фото: ffu.org.ua

Сьогодні збірна України проведе виїзний матч відбору до Євро-2016 проти збірної Білорусі. Наставник української команди Михайло Фоменко на передматчевій прес-конференції зазначив, що Білорусь грає у комбінаційний футбол:

"Перш за все, треба сказати, що і збірна Білорусії, і збірна України поставили перед собою завдання виходу у фінальну частину Євро-2016. Це вже говорить про те, яким наполегливим буде цей двобій. Крім того, перший тур показав, наскільки серйозна наша група. А щодо збірної Білорусії, то в її складі багато футболістів, які виступають в чемпіонаті Росії - це далеко не остання першість в Європі. Наш суперник грає в комбінаційний футбол. Тож нас чекає непроста гра. І хлопці це чудово розуміють. Дай Боже, щоб представники "Динамо" і "Шахтаря" відновилися після складного матчу між цими командами. Перш за все, відновили емоції. Це набагато складніше, ніж відновити функціональні кондиції. А якщо чогось хлопцям не вистачить, то вони муситимуть компенсувати це через характер.

Події в Україні? Байдужих, звичайно, немає. У всій Україні. І, тим більше, в національній команді. Понад те, у збірній є представники клубів Донбасу. Крім того, ми живемо в країні, де досить багато різнобічної інформації. Це не може не зачіпати хлопців. Але природно, якщо можна так висловитися, у нас є можливість подарувати людям позитивні емоції своєю грою, відволікти їх трохи від таких подій. Хоча, звичайно, ми розуміємо, що від такого відволіктися дуже непросто...".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram