>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: самою фортуною гру не виграєш

Українці виконали величезний обсяг роботи

Фоменко: самою фортуною гру не виграєш
Фото: ffu.org.ua

У четвер збірна України в рамках 2 відбору на Євро-2016 заледве обіграла Білорусь (2:0). Після матчу наставник нашої команди Михайло Фоменко зазначив, що у збірної зараз непростий період:

«Фортуна - одна річ, але було виконано великий обсяг роботи. Були проблеми в плані емоційного стану. Адже нещодавня гра київського «Динамо» і донецького «Шахтаря» забрала багато емоцій. Ми зібралися тільки шостого числа, а фактично сьомого. Старалися довести стан підопічних до єдиного знаменника. Було багато теоретичних установок, співбесід. Хлопці включилися з перших хвилин і зробили свою справу. А самою фортуною просто так нічого не досягнеш.

Зараз у збірної України непростий період. До речі, як сьогодні зіграли словаки?

Виграли? Не може бути!

У неділю граємо з Македонією. Тепер буде важка ніч, адже треба буде долетіти до Львова, потім заселитися. Хлопцям треба дати відіспатися. Форсуємо їхні відновні функції. Буде одна передматчева розминка напередодні наступного поєдинку.

Збірна Білорусі? Зараз дуже складно здивувати. Тому що всі команди мають дуже багато інформації одна про одну. Ми готувалися до цієї гри, переглянувши шість-сім матчів збірної Білорусі. Ми не помітили якогось базового складу цієї команди. Видно, що її головний тренер використовує ротацію. Але навіть при цьому складно здивувати. Те, що ми очікували від суперника, те ми й побачили».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram