>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України вимучила перемогу в матчі проти Македонії

Сидорчук єдиний м'яч у грі провів в компенсований арбітром час

Збірна України вимучила перемогу в матчі проти Македонії
Фото: ffu.org.ua

Збірна України в 3 турі відбору на Євро-2016 з мінімальним рахунком перемогла Македонію. Поєдинок проти балканської збірної вийшов непростим і дуже-дуже нервовим.

Стартові 20 хвилин українська команда провела здорово, зім'явши оборонні порядки гостей. Однак конвертувати велику кількість атак в гол наша збірна так і не зуміла: на останньому рубежі відмінно діяв Пачовський, та й з останнім пасом у нас було зле. Поступово наступальний запал українців зійшов нанівець - і настав час П'ятова. Голкіпер «Шахтаря» у другій половині першого тайму зробив три фантастичні сейви після ударів Яховича, Абдураїма й Івановського. У самому ендшпілі тайму удача посміхнулася Сидорчукові. Півзахисник «Динамо» пробив Пачовського після прострілу Коноплянки і рикошету від Ярмоленка. Зазначимо, що тепер в активі Сидорчука 2 голи у двох матчах за національну збірну!

Другий тайм минув за схожою схемою. Українська команда знову класно почала тайм і цілком могла оформити результат протистояння на свою користь. Але Ярмоленко не реалізував пенальті (поперечина), призначений за фол проти Зозулі. У другій половині тайму Україна «підсіла», дозволивши Македонії перехопити ініціативу і створити біля воріт П'ятова низку небезпечних моментів. Але підопічні Фоменка все ж вистояли, набравши у двох жовтневих матчах 6 очок.

15 листопада Україна проведе останній матч цього року. Суперником нашої команди стане Люксембург.

Україна - Македонія - 1:0

Гол: Сидорчук, 45

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram