>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кондратьєв: я піду, але нічого не зміниться - білоруси не можуть грати у футбол

Одного старання для перемоги мало

Кондратьєв: я піду, але нічого не зміниться - білоруси не можуть грати у футбол
Фото: by.tribuna.com

Білорусь провалила старт відбірної кампанії на Євро-2016. Наші сусіди зіграли внічию з Люксембургом і програли вдома Україні та Словаччині. Як підсумок, білоруси практично втратили шанси на вихід із групи. Після поразки від Словаччини наставник Білорусі Георгій Кондратьєв заявив, що у провалі винен тренер:

«Хочу сказати, що ми програли заслужено, у суперника більш класна команда. Як усі бачили, словацькі футболісти перевершили наших за рівнем. Самого старання замало, потрібно ще й уміти грати у футбол. У поразці винен я. Коли команда програє, завжди винен тренер.

Якщо результату немає, тренер повинен піти. Я обіцяв - я піду. Але ви думаєте, прийде інший фахівець і щось змінить? Ми до чого йшли 25 років, до того й прийшли... Юнаки всім програють. У Росії виступають два футболісти, і ті в запасі сидять. Ми вже відстали майже назавжди від провідних країн. Словаччина - не дуже велика футбольна держава, але і їй ми поступаємося. Подивіться, як із м'ячем працюємо ми і як це роблять словаки».

Додамо, що збірна Білорусі встановила антирекорд відвідуваності в домашніх матчах в офіційних іграх. За грою зі Словаччиною спостерігали 4500 глядачів. Попередній антирекорд дорівнював 7000 глядачів і був зафіксований 2010 року на матчі проти збірної Албанії (2:0).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram