>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

УЄФА покарає Україну за фаєр у матчі проти Македонії, - Попов

Можливо, ФФУ відбудеться грошовим штрафом

УЄФА покарає Україну за фаєр у матчі проти Македонії, - Попов
Фото: Макс Левин

Перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов роз'яснив ситуацію з можливою дискваліфікацією"Арени Львів" через фаєри в матчі між збірними України та Македонії в рамках відбірного турніру на Євро-2016. Нагадаємо, наприкінці матчу рефері зупинив гру на 3 хвилини через кинуті на поле фаєри. Ідентичний епізод стався на матчі ЛЧ "Шахтар" - "Порту", який також пройшов у Львові.

"Я думаю, що санкції напевне будуть. Їхній ступінь буде залежати від того, що буде написано в рапорті делегата, який, за службовим обов'язком, повинен докладно викласти і причини виникнення цієї ситуації з підпалом фаєра, і вказати винуватців, наскільки це можливо. Також врахують рапорт арбітра матчу... Потім уже УЄФА прийме конкретне рішення.

Щодо самого рішення, то воно може бути дуже серйозним. Мінімальні санкції - це грошовий штраф, що стане найкращим варіантом для нас. А ось найгірший результат - це дискваліфікація. Ми все ж сподіваємося, що будуть ужиті мінімальні санкції і до дискваліфікації "Арени Львів" не дійде. Ще раз повторюся, що ступінь покарання буде залежати від інформації, яку подадуть офіційні особи, присутні на матчі Україна - Македонія", - цитує Попова Xsport.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram