>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Навіть якщо син не гратиме - з "Динамо" він не піде, - Калитвинцев-старший

У Влада - динамівське серце

Навіть якщо син не гратиме - з "Динамо" він не піде, - Калитвинцев-старший
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Юрій Калитвинцев у бесіді з LB.ua зачепив тему гри свого сина в "Динамо".

Відповідаючи на питання, чому рік тому Владислав, якого Олег Блохін уперто не помічав в основному складі, все-таки продовжив угоду з клубом, Калитвинцев-старший сказав: "Все дуже просто - у нього дійсно динамівське серце. За Блохіна йому важко було працювати у відборі - не вистачало сили, худий був. Зате зараз уже атлет пристойний - машина. Рама така, що вже не зрушиш.

А ображатися на тренера за те, що тебе не ставлять в склад, безглуздо. Він сам собі хотів довести, що може заграти в "Динамо". Тому ми вирішили, що для початку треба поїхати в аренду в "Слован". Це й ігрова практика, і трошки, хоча вийшло "нетрошки", новий життєвий досвід.

Коли син повернувся, я його не впізнав. Це був вже дійсно парубок. Ще не чоловік, але вже і не юнак. Тому той крок був усвідомлений і він приніс користь. А якщо говорити про сьогоднішній день, то у Влада, незалежно від того, потрапляє він до стартового складу чи ні, і близько немає думки кудись піти. Він хоче довести, що він динамівець і буде тут грати.

Але молоді гравці "Динамо" прогресують. Я часто спілкуюся з Ребровим, він задоволений ними. Можливо, у когось ще є нерозуміння тактики, але з кожним днем вони стають все краще і краще. Ребров така людина, що не керуватиметься у своїх рішеннях віком чи особистими симпатіями. Але якщо зараз Ленс дуже чудово виглядає, Ярмоленко добре виглядає, то Влад десь програє конкуренцію. Однак він спокійно до цього ставиться. Я йому завжди кажу: "Скільки б у тебе не було хвилин на полі, виходь, грай і дай тренеру привід задуматися".

Детальніше інтерв'ю з Юрієм Калитвинцевим читайте тут.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram