>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шуфричі готові "вбити" "Говерлу" заради землі в Ужгороді

Рішення міської ради не сподобалося "футболістам"

Шуфричі готові "вбити" "Говерлу" заради землі в Ужгороді
Вячеслав Грозный, тренирующий "Говерлу", скоро может оказаться не у дел
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Ужгородська «Говерла» оголосила війну місцевій владі. Міська рада ухвалила рішення про відчуження земель біля стадіону «Авангард» (домашня арена «Говерли»). У відповідь клуб погрожує повернути стадіон місту (а його експлуатація коштує чимало) і знятися з чемпіонату України. Про такий ультиматум повідомив почесний президент «Говерли» Іван Шуфрич.

«Згоден, ще кілька років тому на четвертому полі стадіону «Авангард» росли чагарники, територія була занедбана. Чому ми облаштували це поле не десять років тому? А тому що грошей не було. Тепер ми майже довели його до ладу, витративши не багато й не мало - 54 тисячі гривень.

Дійсно, це не наша територія, але мені ніколи на думку не спадало, що землю, яка по цей бік паркану «Авангарду», ми повинні ще й випрошувати в міської ради. Це абсурд.

Тож порадившись із власником футбольного клубу «Говерла» Нестором Шуфричем, ми вимагаємо скасування всіх рішень сесії міської ради про відчуження земель стадіону «Авангард» до 1 грудня цього року. В іншому разі я запевняю вас, ми повернемо стадіон у комунальну власність міста. Наступним кроком будемо розглядати питання про зняття «Говерли» з розіграшу чемпіонату», - цитує Шуфрича офіційний сайт «Говерли».

Нагадаємо, раніше повідомляли, що міська влада планує побудувати на одному з футбольних тренувальних полів хокейний палац.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram