>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: щодо Ярмоленка я пропозицій не отримував

Андрію комфортно в "Динамо"

Суркіс: щодо Ярмоленка я пропозицій не отримував
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Андрій Ярмоленко ще на рік продовжив контракт із "Динамо". Про причини такого рішення розповів Ігор Суркіс в ефірі програми "Профутбол" на телеканалі "2+2":

"Продовжили контракт на рік, могли продовжити і на більш тривалий термін. Він хоче грати у сильнішому чемпіонаті. Ми домовилися не пов'язувати його ланцюгами контракту. Ми продовжили на рік, хоча я хотів на 3-4. Поки так, а там буде видно. Хлопець заслужив своєю грою, щоб пограти у топ-клубах. До 2016 року досить часу, якщо він буде показувати такий рівень гри, щоб на нього звернули увагу. Якщо надійде пропозиція, ми сядемо і обговоримо. Щоб не було зайвих розмов.

Він взимку може підписати контракт із будь-ким. Ярмоленко така людина, яка не зрадить інтереси свого клубу. Так склалися обставини, я йому запропонував, він погодився. Щоб ні у кого не було домислів, що його можна відпустити як вільного агента.

Нам важливо, щоб і футболістові було комфортно. Фінансової сторони він ніколи не торкався. Щодо Ярмоленка не було ще пропозицій, я жодної не отримував".

Додамо, раніше повідомлялося, що італійські клуби ("Інтер", "Рома") цікавилися Ярмоленком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram