>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: здивувало, що в Борисові є хороша арена, але немає готелю

З БАТЕ "гірникам" буде непросто

Луческу: здивувало, що в Борисові є хороша арена, але немає готелю
Фото: ФК "Шахтер"

Сьогодні в Борисові в рамках 3-го туру групового турніру ЛЧ "Шахтар" зіграє з БАТЕ. Напередодні матчу наставник "гірників" Мірча Луческу наголосив на важливості майбутньої гри:

"Зрозуміло, яке значення має майбутня гра. Як звичайно, в Лізі чемпіонів треті і четверті матчі в групі визначають практично все. Зазвичай після таких двоспарингових поєдинків одна з команд втрачає шанси на продовження боротьби. Всі без винятку футболісти знають важливість майбутнього поєдинку. І відповідно готуються. Ми вивчили, як діє БАТЕ, особливо на своєму полі, знаємо цілу історію останніх виступів у Європі, хороших результатів, яких домагався БАТЕ із серйозними європейськими клубами. Команда грає у вертикальний футбол, з великим об'ємом. Можу зазначити й організований командний пресинг. БАТЕ залишає мало вільних зон для суперника. Невипадково вони добилися результату в останній зустрічі з "Атлетиком". І виступи в чемпіонаті підтверджують, що це дуже хороша команда.

Єдине, що мене дивує в Борисові: тут хороший стадіон, але поряд з ним немає відповідного готелю. БАТЕ часто грає в єврокубках. Думаю, така команда повинна мати готель ближче до стадіону. Поки проїжджаєш відстань до арени, втрачається настрій, який створюється у всіх без винятку футболістів після установки на гру. Це не має стосунку до нашої зустрічі, але така ідея мені спала на думку, коли ми їхали сюди. Газон на стадіоні хороший, хоча погодні умови можуть вплинути на стан поля, і після закінчення певного часу воно може зіпсуватися.

Обстріл «Донбас Арени»?

Нелегко сприймати інформацію, що ваш дім бомблять, а "Донбас Арена" - наш дім. Незрозуміло, як можна бомбити лікарні, стадіони та інші місця, які абсолютно не мають стосунку до ситуації".

Зауважимо, що після двох турів лідирує в групі "Порту" - 4 очки. В активі БАТЕ 3 пункти, "Шахтар" набрав 2 очки, "Атлетик" - 1.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram