>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: вся команда жахливо зіграла

Кияни зазнали другої поразки в сезоні

Ребров: вся команда жахливо зіграла
Фото: dynamo.kiev.ua

У четвер київське "Динамо" розгромно програло в матчі ЛЄ "Ольборгу" (0:3). Після гри наставник киян Сергій Ребров заявив, що життя триває:

"Думаю, вся наша команда сьогодні жахливо зіграла в обороні. Дуже прикро програвати такі матчі, але вся боротьба у нас попереду, нас чекають два домашні матчі з решти трьох поєдинків групового етапу. На жаль, дійсно, ми сьогодні жахливо зіграли в обороні всією командою. Але життя триває і треба набирати очки в наступних матчах.

Беланда і Ленс повільно покидали поле під час замін? Що тут коментувати... Ми обов'язково поговоримо з цими футболістами і запитаємо, чому вони так поводилися. Справа в тому, що коли в команді все добре, то все добре в усьому, а коли з'являються проблеми, то тут і проявляється команда, проявляються футболісти. Я сподіваюся, ми витримаємо цей іспит і будемо рухатися далі. Ленс був блідою тінню того себе, якого ми бачили в останніх матчах.

Я не хочу нікого звинувачувати: вся команда програла, ми всією командою жахливо зіграли в обороні, а в атаці у другому таймі у нас не було належної свіжості. Будемо аналізувати це, вирішувати наші проблеми і йти далі.

Після нічиї з "Олімпіком" всі відразу сказали, що у нас немає команди, але я радий, що хлопці зібралися і в наступних матчах, вважаю, показували добрий футбол. Такий стрес, як сьогодні, потрібен, щоб футболісти зрозуміли, що ми перебуваємо в дорозі, а не досягли вже чогось. Сподіваюся, в підсумку це піде нам тільки на користь".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram