>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Реал" переміг "Барселону" в "Ель Класіко"

Минулого сезону Анчелотті програв дві дуелі Мартіно

"Реал" переміг "Барселону" в "Ель Класіко"
Фото: EPA/UPG

Луїс Енріке програв своє перше "Ель Класіко" на посту рульового "Барси". Каталонці начисто програли "Реалу". Лише в дебюті поєдинку "Барса" виглядала краще і закономірно відкрила рахунок на 4-й хвилині. Класний гол на свій рахунок записав Неймар. Однак розвинути свою перевагу гості не змогли - "Реал", накрутивши темп, буквально втиснув каталонців в їх штрафний майданчик. Бензема під час однієї атаки спершу струсонув перекладину, а, добиваючи м'яч, влучив у штангу. На 35-й хвилині Роналду з "точки" (Піке зіграв рукою) зрівняв рахунок.

У другому таймі "Реал" добив суперника. Спершу Пепе відзначився після навісу з кутового. На 61-й хвилині Бензема завершив чудову контратаку за участю Іско, Роналду і Хамеса.

Зауважимо, що Луїс Суарес вийшов у стартовому складі і відіграв 69 хвилин.

Таким чином, "Реал" піднявся на 2-е місце. "Галактікос" відстають від "Барси" на 1 очко (22 очки проти 21). На 3-му місці розташувалася "Валенсія" (20 очок), яка в суботу обіграла "Ельче" (3:1).

Потіснити "Барсу" з першого місця сьогодні зможе "Севілья". Андалузійці, в активі яких 19 пунктів, сьогодні грають з "Вільярреалом".

"Реал" — "Барселона" 3:1

Голи: Роналду, 35 (з пенальті), Пепе, 50, Бензема, 61 — Неймар, 4

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram