>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: конкуренти хочуть дестабілізувати ситуацію в "Шахтарі"

У понеділок уболівальники образили Тейшейру

Луческу: конкуренти хочуть дестабілізувати ситуацію в "Шахтарі"
Фото: EPA/UPG

У понеділок донецький «Шахтар» у рамках 1/8 фіналу Кубка України розгромив «Полтаву» (4:1). Під час матчу півзахисник «гірників» Алекс Тейшейра у відповідь на образи запустив м'ячем по трибунах. Мірча Луческу заявив, що, можливо, конкуренти провокують його підопічних.

«Після матчу з «Металістом» я наголошував, що використовуватимуть різні методи, щоб нас дестабілізувати. Отже, я мав рацію. Можливо, це був уболівальник наших безпосередніх конкурентів, який провокував гравців на якісь дії.

Або ось те, що відбулося у Львові на матчі з «Порту», коли кидали фаєри. Це може привести до дискваліфікації стадіону. Тоді де нам грати? Нас хочуть змусити грати за кордоном чи що?

Не задоволений цією ситуацією. Я розмовляв із Тейшейрою, він сказав, що його ображали кілька разів поспіль. Тому така реакція.

Ми, на жаль, нічого не можемо зробити. Якщо ви пам'ятаєте, був момент на матчі «Барселони», коли в Алвеса кинули бананом. Того вболівальника ідентифікували і на рік заборонили йому відвідувати футбол. На всіх стадіону світу є заклик «No racism». Дивно, що в нас бувають такі моменти. На жаль, у деяких людей низький рівень культури та виховання», - сказав Луческу в ефірі каналу «Футбол 1».

Нагадаємо, наприкінці матчу ЛЧ «Шахтар» - «Порту» з фан-сектору «гірників» на поле полетів фаєр. У результаті матч зупинили на кілька хвилин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram