>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Металіст" і "Ворскла" на класі пробилися в наступний раунд Кубка

"Іллічівець" ледве не шокував Полтаву

"Металіст" і "Ворскла" на класі пробилися в наступний раунд Кубка

«Металіст», двічі зігравши внічию з «Говерлою», пройшов в ¼ фіналу КУ завдяки «виїзному» голу (в Ужгороді була зафіксована нічия 2:2). На 38 хвилині харківського матчу Жажа після пасу Торреса відкрив рахунок. «Говерла» змогла зрівняти рахунок лише на 80 хвилині - Бурдужан, отримавши пас від Герасим'юка, вийшов на рандеву з Дишленковичем і послав м'яч у ворота. Забити другий переможний м'яч ужгородцям не вдалося - «Металіст» спокійно дограв до фінального свистка.

У ще одному матчі дня «Ворскла» несподівано зіткнулася з проблемами в матчі проти «Іллічівця». Полтавчани, вигравши виїзний поєдинок (1:0), першу половину домашньої зустрічей провалили. Маріупольці двічі пробили Богуша, залишивши свої ворота «на замку». Але після перерви «Ворскла» перевернула гру, забивши три голи за 20 хвилин. Героєм зустрічі став Олександр Ковпак, який з'явився на полі у другому таймі. Та й захисників «Іллічівця», які припустилися серії дитячих помилок, варто згадати.

Отже, у чвертьфінал уже пробилися «Шахтар», «Дніпро», «Динамо», «Олімпік», «Чорноморець», «Металіст» і «Ворскла». Останній учасник ¼ фіналу визначиться сьогодні в матчі «Зоря» - «Олександрія» (першу гру «Зоря» виграла 1:0). Жеребкування відбудеться в п'ятницю.

«Металіст» - «Говерла» 1:1

Голи: Жажа, 38 - Бурдужан, 80

«Ворскла» - «Іллічівець» 3:2

Голи: Ковпак, 46, 64, Громов, 49 - Тотовіцький, 2, Кулач, 31

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram