>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Дружина гравця збірної Росії влаштувала дебош у літаку

Через неадекватну поведінку Лопирьової літак вилетів на годину пізніше

Дружина гравця збірної Росії влаштувала дебош у літаку
Фото: EPA/UPG

Вікторію Лопирьову, дружину футболіста збірної Росії і «Уралу» Федора Смолова, можуть внести у чорний список «Аерофлоту». Авіакомпанія завершила внутрішнє розслідування за фактом зняття з рейсу Єкатеринбург - Москва телеведучої Вікторії Лопирьової.

«Пасажирка Лопирьова В.П., зайшовши у салон бізнес-класу, самовільно зайняла чуже місце і відмовилася його покинути. Зауважимо, що квиток на місце, незаконно зайняте Лопирьовою, був у жінки з немовлям. Далі пані Лопирьова демонстративно поставила ноги, не знімаючи взуття, на стінку-перегородку перед кріслом. При підготовці повітряного судна до зльоту відмовилася вимкнути свій мобільний телефон. Нецензурно висловлювалася і ображала бортпровідників авіакомпанії. Не реагувала на зауваження старшого бортпровідника і командира повітряного судна», - йдеться у повідомленні на офіційному сайті авіакомпанії.

У заяві «Аерофлоту» також наголошується, що інцидент з Лопирьовою призвів до затримки вильоту авіалайнера на 1 годину і 16 хвилин.

Зауважимо, що 24-річний Смолов свого часу вважався чи не найперспективнішим молодим гравцем Росії. Однак Федора занапастила «любов до гламурного життя». У підсумку футболіст не зміг проявити себе у голландському «Фейєнорді», московському «Динамо» і махачкалинському «Анжи». Зараз Смолов грає в «Уралі» з Єкатеринбурга. Фабіо Капелло регулярно викликає футболіста до збірної, але грає Федір не часто (5 ігор).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram